Силно участие на 128 СУ в „Това го знам“ по БНТ

Ученици от 128 СУ „Алберт Айнщайн“ пожънаха успехи с участието си в телевизионния формат, представен в ефира на БНТ – „Това го знам“. Кристиян и Валентин от 11А клас се включиха в забавно-образователната младежка игра-викторина с още двама ученици от 22 СЕУ „Георги С.Раковски“. Идеята на предаването е да предостави на аудиторията нов поглед върху учебния материал в публичното пространство чрез интерактивна телевизионна игра. Форматът, в който участват по четирима състезатели-ученици на възраст от 15 до 17 годишна възраст, включва разнообразни въпроси, съобразени с учебната програма на МОН, логически задачи, музика и забавление. Изключително атрактивен е геймифицирания регламент на състезанието по знания в стилистиката на видео игра и елементи от спецификите на живота в социалните мрежи.

Всеки от участниците показва своите знания в няколко кръга, съчетали знания, бързина на мисъл и реакция, поведение пред камера, спортсменство, а победителят е само един.

Тези умения в образователния телевизонен куиз „Това го знам“ показаха възпитаниците на 128 СУ – Валентин и Кристиян. Активното участие доведе до дузпи-въпроси в края на предаването, когато Кристиян джентълменски отстъпи правото на отговор на своята опонентка от 22-ро училище.

Какво се случи, ще разберете, ако гледате предаването на 12.11.23г. /неделя/ от 17.15 часа по БНТ.

Силно участие на 128 СУ в „Това го знам“ по БНТ