Коледен концерт – 2023

В истинска феерия се превърна Коледният концерт на 128 СУ „Алберт Айнщайн“. В него се включиха всички ученици от първи до 12-ти клас с много хъс, желание, ентусиазъм и немалка доза труд.
Младите актьори на училището с таланта си впечатлиха многобройната публика. Те се превъплатиха в образите на обичани герои, пренесоха се в различни светове и дори отскочиха до по-далечното бъдеще.
Малки коледари и сурвакари, облечени в народни носии, пресъздадоха с песни и танци магията на традиционните български обичаи по това време на годината, както и множество обредни игри.

Пъстър букет от коледни песни поднесоха ученици от различни класове, а гласовете им звучаха като коледни звънчета.

Възпитаници на 128-мо училище, в съзвучие с празничното настроение в залата, показаха завидни музикални умения на пиано, йоника, китара. А светлинните и звукови ефекти на сцената придадоха още по-голяма тържественост.

Усмивки и аплодисменти предизвикаха прекрасните хип-хоп танцьори и хореографията на малките таланти по художествена гимнастика. Възхита у публиката породи поднесената от учениците на училището програма по бойно изкуство – „ушу“. А взрив от аплодисменти и бурни овации в залата създаде училищната рок-група.

Развълнуван, директорът на 128 СУ „Алберт Айнщайн“ г-н Плачков сподели, че учениците и всички организатори със своя талант и умения са превърнали коледния училищен концерт във вълнуващ спектакъл.

И разбира се, накъде без истинския дядо Коледа, който така се прехласна по празничната програма, че се наложи елените да му напомнят, че го очакват други деца по света. От благодарност той остави голям чувал с лакомства за всички деца от 128.СУ.

« на 4 »
Коледен концерт – 2023