Училища ЕВРОПА в 128 СУ „Алберт Айнщайн“

Силен старт в английския от I клас!

Уважаеми родители,

Бихме искали да ви информираме, че Училища ЕВРОПА имат езиков кабинет в 128 СУ „Алберт Айнщайн“, в който предлагаме обучение по английски език още от I клас на най-високо ниво.

В заниманията се използват оригинални учебни системи и съвременна методика, включваща езикови игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи.

Предимствата

  • Атрактивни отстъпки. Децата получават обучение на най-високо ниво на изключително атрактивни цени – с 50% по-ниски от годишните такси в учебните ни центрове в София.
  • Спокойствие и време. Обучението се провежда в езиков кабинет в сградата на училището – това означава сигурност и отпадане на необходимостта да бъде осигуряван придружител на децата, да се губи време за завеждане и прибиране до, и от учебния център.

В края на учебната година децата получават сертификат за съответното ниво от ЕСЕТ и ICC-The International Language Association, а в следващите години при нас децата ще имат възможност да се подготвят и явят на изпити за сертификати на Кеймбридж в оторизирания ни център BG015 ECET-Europe Schools на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж.

Вече над 25 години ние сме лидер в обучението по английски език в цяла България, отличени сме с Европейски езиков знак за качество и иновативни практики от Европейската комисия.

Не пропускайте да осигурите добър старт в езиковото обучение на вашите деца! Именно в тази възраст се поставят основите на доброто овладяване на английския език и се възпитава усет към езика.

 

Условия и такси за записване в Езиков кабинет на Училища ЕВРОПА за новата учебна 2020-21 година

Възраст
Брой часове
Такси в лева
Деца от предучилищна възраст: 6-годишни и I клас (нива J1, J2)
 

60

 

346 лв.

Ученици 2-4/5 клас (Р нива)
90
490 лв.
Ученици 4/5-8 клас (S нива)
120
620 лв.

Възможност за разсрочено плащане на три равни вноски. Сроковете са:

? до 15.09.2020 г. ? до 15.12. 2020г. ?до 15.02.2021 г.

10% отстъпка за второ дете от семейството

Използваме случая да поканим и учениците от останалите класове, които досега не са се включили в обучението по английски език да го направят като се възползват от големите отстъпки за ранни записвания.

За повече информация и записвания:

Училища ЕВРОПА:

Мая Георгиева – GSM: 0879 352 715,

Светла Георгиева – Директор – GSM: 0879 352 706

Училища ЕВРОПА в 128 СУ „Алберт Айнщайн“