Актуално

 • Репортаж на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

  На 17.06.2013г. в предаването "На кафе" по НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ бе излъчен репортаж за училището, отличните условия за обучение и на приема след 7 клас, профил "Технологичен" в новата специалност "Защита на информацията" (репортажа за училището е след 46 мин.)

 • Родителска среща

  Родителската среща за приетите ученици в първи клас за учебната 2018-2019г. ще се проведе на 4 септември (вторник) от 18:00ч. Заповядайте!

 • Нова паралелка „Защита на информацията“

  Среща на Явор Колев от „Компютърни престъпления” към ГДБОП и Албена Спасова-директор на „Международна академия за обучение по киберразследвания” с учениците от 128 СОУ „Алберт Айнщайн” във връзка с прием в новата паралелка „Защита на информацията” в училището.

 • Обръщение на г-н Юлиян Плачков, директор на 128 СОУ „Алберт Айнщайн“, по случай началото на учебната 2013/2014 г.

  Уважаеми ученици, учители и служители на 128-мо училище!           Поздравявам Ви отново в началото на учебната 2013-2014 г. с пожелание за успешна работа, творческо вдъхновение и удовлетворение от общите ни усилия и труд. В тази сграда ние пребиваваме с една  цел – да предадем опита и знанията си на нашите възпитаници, които да придобият умения и способности за успешното си развитие като личности и граждани.          От новата учебна година преминаваме на ...